URL چیست؟ بهینه سازی Url در سئو سایت چیست؟

راهنمای پذیرش و بورس تحصیلی آلمان،آمریکا،انگلیس،کانادا،نیوزیلند،استرالیا،هند،مالزی،ژاپن،ایتالیا،فرانسه،دوبی و ...

.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

URL چیست؟ بهینه سازی Url  در سئو سایت چیست؟

آدرس سایت (به انگلیسی: Uniform Resource Locator) مخفف URL  وظیفه شناسایی مکان یا موقعیت یک سایت در فضای اینترنت را برعهده دارند.

URL  به‌طور کلی از ۳ قسمت تشکیل شده‌است:

  1. پروتکل: درواقع همان بخش ابتدایی آدرس است و شامل //:http یا //:https می‌شوند.
  2. اسم دامنه: جایگاه اسم دامنه دقیقا بعد از است و می‌تواند شامل نام برند نیز بشود.
  3. مسیر: قسمت سوم URL می‌باشد و معمولا برای طبقه‌کردن صفحات، فایل‌ها و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نکات مهم در بهینه‌سازی URL

  1. قابل خواندن باشد: البته نه فقط توسط موتورهای جست‌وجو بلکه توسط نیروی انسانی! برای موتورهای جست‌وجو چندان اهمیتی ندارد که نام دامنه شما چیست و از چه نامی در آدرس URL خود استفاده می‌کنید اما برای یک انسان مهم است که بتواند نام سایت شما را به‌آسانی بخواند و به‌خاطر بسپارد. بنابراین نامی را برای URL  سایتتان برگزینید که شایستگی به خاطر سپرده شدن توسط کاربرانتان را داشته باشد!
  2. استفاده از کلمات کلیدی در URL: هنوز در این مورد بحث هایی وجود دارد که آیا قرار دادن کلمات کلیدی در آدرس صفحه می تواند به سئو سایت کمک کند یا خیر اما تجربه شخصی کاربران نشان داده‌است که استفاده از این نوع آدرس ها در بیشتر مواقع توانسته است به سئو سایت کمک کند. به‌عنوان مثال: سئو-چیست/https://www.fffffffff
  3. محتوا مشابه با لینک‌های متفاوت: اگر صفحاتی با محتواهای یکسان اما آدرس‌های متفاوت دارید پیشنهاد می‌کنیم که آدرس این صفحات را یکی کنید تا تمرکز بیشتری روی آن موضوع خاص برای موتورهای جست‌وجو اتفاق بیفتد. همچنین وجود صفحات با آدرس‌های متفاوت اما محتوای یکسان می‌تواند در سئو سایت شما تاثیر منفی داشته باشد.
  4. انتخاب URL کوتاه برای صفحات: انتخاب URL بلند از نظر موتورهای جست‌وجو به‌خصوص گوگل ایرادی ندارد و مشکلی در سئو سایت ایجاد نمی‌کند. اما اگر آدرسی که انتخاب می‌کنید کوتاه‌تر باشد، علاوه‌بر نمایش بهتر در شبکه‌های اجتماعی برای لینک‌دهی و ارجاع به سایت، راحت‌تر در یاد انسان باقی می‌ماند.
  5. تعداد پوشه‌ها هرچه کمتر باشد بهتر است: هر چه تعداد پوشه‌ها برای رسیدن به یک صفحه کمتر باشد بهتر است؛ زیرا باعث افزایش سرعت دسترسی به صفحه و درک عمیق‌تر موتورهای جستجوگر و افراد بازدید‌کننده نسبت به آدرس صفحه موردنظر می‌شود.

 

 

وردپرس چیست؟

وردپرس یک ابزار برای درج محتوا است که در سال 2003 ساخته شد. وردپرس در درجه اول خدمات زیر را ارائه می‌دهد و به‌عنوان ابزاری با کاربردهای زیر شناخته می‌شود:

  • ابزاری برای درج محتوا
  • ابزاری برای مدیریت محتوا
  • ابزاری برای انتشار محتوا

اما وردپرس واقعا چیه؟

برای تعریف وردپرس به زبان ساده می‌توانم بگویم که وردپرس همه آن چیزی است که شما برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار هر چند ساده احتیاج دارید. این ابزار به شما این قدرت را می‌دهد که توسط آن بتوانید یک وب سایت الکترونیکی یا حتی دولتی بسازید و از طریق آن کسب درآمد کنید.

اما به‌طور کلی طراحی وب سایت یا بهتر بگویم طراحی محلی که قرار است در آن محصولات یا محتوای خود را بارگزاری کنید توسط ابزارها و زبان‌های مختلفی ساخته می‌شود. وردپرس یکی از ابزارهای ساخت وب سایت است که به‌دلیل مزایای فراوانی که دارد به‌طور گسترده‌ای در ساخت وب سایت مورد استفاده کاربران قرار گرفته‌است.

تفاوت بین  wordpressو  wordpress.comو  wordpress.org چیست؟

Wordperss   به‌تنهایی یک نرم‌افزار است برای طراحی وب سایت که با نصب آن روی سرور شخصی قابل استفاده است. وردپرس از طریق وب سایت wordpress.org دانلود می‌شود از طریق این وب سایت می‌توانید اطلاعات مفیدی در مورد ابزار وردپرس نیز به‌دست‌ آورید. Wordpress.com جایی است که از طریق آن می‌توانید وردپرس را وارد فضای مجازی کنید یعنی برای سایتتان دامنه و هاست مشخص کنید. این سایت شامل پکیج‌های مختلفی است که می‌توانید توسط آن وردپرس را گسترش دهید.

در ادامه مقاله طراحی سایت با وردپرس قصد داریم به مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس بپردازیم.

مزایا

همانطور که می‌دانید وردپرس در طی سال‌های پس از ساخت خود توانسته محبوبیت فراوانی بین کاربران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی، فروشگاه‌های آنلاین و حتی بلاگرها و ... پیدا کند.

  • وردپرس ابزاری رایگان است که به‌راحتی برای عموم قابل دسترسی است. (کاهش هزینه‌ها)
  • ابزاری به‌روز و به‌شدت قدرتمند است.
  • از بین ۱۰۰ درصد وب سایت‌هایی که در دنیا هستند حدود ۲۰ درصد آن‌ها توسط ابزار وردپرس ساخته شده‌اند. ( از هر چهار وب سایت یکی از آن‌ها توسط وردپرس ساخته شده‌است)
  • در بین ابزارهای ساخت وب سایت وردپرس از نظر معروفیت در رتبه اول قرار گرفته‌است.
  • ابزاری به‌شدت انعطاف‌پذیر است.
  • برای استفاده از این ابزار نیازی به آگاهی از زبان برنامه‌نویسی نیست.
  • پشتیبانی از زبان‌های مختلف مانند فارسی و ...
  • چندکاربره بودن وردپرس
  • نیازی به ویرایش HTML یا نرم افزار FTP ندارد.

معایب

تعدادی ابزار و زبان وجود دارد که می‌توانید برای ساختن وب سایت خود از آن‌ها استفاده کنید ولی آن‌ها نمی‌توانند تمامی انتظارات شما را به بهترین شکل ممکن برطرف سازند. به‌همین دلیل نه‌تنها فقط وردپرس بلکه تمامی ابزارها و زبان‌ها یک‌سری معایبی را با خود به همراه دارند. در ادامه به برخی از معایب طراحی وب سایت با وردپرس اشاره کرده‌ایم.

  • سرعت سایت به‌دلیل استفاده از پلاگین‌های زیاد کاهش می‌یابد.
  • نیاز به روزرسانی‌های مداوم
  • استفاده بیش از حد از افزونه‌ها و منابع
  • آسیب‌پذیری
  • بعضی مواقع می‌تواند پرهزینه واقع شود.
  • ایجاد مشکل در سئوکردن

همین حالا می توانید برای سئو سایت  مشاوره سئو سایت و طراحی لوگو به وبسایت سئو مکانیک مراجعه نمایید

 

.

.

.

این متن صرفا یک رپرتاژ آگهی بوده و ما مسئولیتی در قبال محتوای آن نداریم و مسئولیت بر عهده سایتی است که لینک آن در داخل مطلب قرار گرفته است.





:: بازدید از این مطلب : 1383
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : پنج شنبه 13 آذر 1399
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی